כמה מילים עליי...

מיקי לב שף קונדיטור בן 44, עד שנת 2013 תל אביבי בעל עסק משפחתי גדול בתחום הטקסטיל (שימשתי כאיש השיווק בחברה) כאחד שגדל לאמא אמנית מדהימה ואחות שהיא אדריכלית מחוננת תמיד הייתה חסרה לי היצירה.

הרומן שלי עם אוכל התחיל מהילדות עם עליות וירידות של עשרות קילוגרמים, כל השנים הייתי אוטודידקט בכל תחום הבישול והאפייה עם אלפי שעות של ניסוי ותהייה.
בשנת 2013 עקב המשברים הכלכליים באירופה החלטתי להגשים את החלום. סגרתי את החברה ונרשמתי ללימודי קונדיטוריה מקצועיים בבית הספר בישולים, אחד משולשת בתי הספר הטובים בארץ ומוכרים בעולם.

כל יום הייתה חוויה עבורי ולראשונה בחיי קמתי עם רצון ותשוקה אדירה ללמוד על העולם המופלא הזה.
כשסיימתי את הלימודים הרגשתי שעדיין חסר לי ידע ונרשמתי להכשרות אצל מיטב השפים מפריז, עברתי סטאז’ בפטיסרי הקפדני של רביבה וסיליה ולאחר תקופה התקבלתי לעבודה שם. עבדתי ולמדתי ממיטב הקונדיטורים בארץ.

הסיפור לא נגמר פה ואת ההמשך אספר לכם שתגיעו.

לאחר שנים של חיפוש עצמי מצאתי את ייעודי. ללמד את הסודות המקצועיים מעולם הקונדיטוריה, לארח ולהשאיר לאנשים חוויות דרך האוכל.
אני מזמין אתכם לחוויה אחרת, לימודית, מהנה ומגבשת.

שמי מיקי לב, אני חי ונושם קולינריה!!!